Om GME ›› Bestyrelsen for Greenland Minerals and Energy A/S

Bestyrelsen for Greenland Minerals and Energy A/S

Anthony Peng Fatt Ho, bestyrelsesformand
Tony Ho er en erfaren virksomhedsleder med adskillige velrenommerede australske virksomheder på CV’et. Tony Ho er kendt som talknuser og virksomhedsøkonomisk ekspert med chefstillinger i bl.a. Arthur Yates & Co Limited og M.S. McLeod Holdings Limited, Galore Group Limited, the Edward H. O’Brien Group of Companies og Volante Group Limited.

Miles Simon Guy, næstformand

John Lefroy Mair, bestyrelsesmedlem
John Mair er uddannet geolog og PhD fra University of Western Australia. Han har arbejdet med mineraler i Australien, Yukon i Canada, Alaska og Kina og erhvervet sin doktorgrad ved University of British Columbia i Canada.
John Mair har arbejdet som projektkoordinator i det canadiske efterforskningsselskab Geoinformatics Exploration Inc. og løst storskalaopgaver i samarbejde med Kennecott i Alaska, Canada, USA og Mexico. I 2008 tiltrådte John Mair en stilling som teknisk direktør i Greenland Minerals and Energy Ltd.

 

John Lefroy Mair
Administrerende direktør, GME A/S
 

Hvem kan købe aktier i Projekt Kvanefjeld?

Det grønlandske selskab Greenland Minerals and Energy A/S er 100 procent ejet af det australske Greenland Minerals and Energy Ltd. Det australske moderselskab er børsnoteret - alle kan købe aktier i selskabet og blive medejere. Klik her og læs mere, hvis du overvejer at investere.